Webhosting.

Webhosting net even anders

De markt van webhosting aanbieders is groot. Je kunt voor een prikkie al een webhostingpakket bestellen bij Argeweb, Hostnet of Strato. Toch lever ik als kleine onderneming ook een dienst ‘webhosting’. Nee, El Barto. is niet de goedkoopste maar ik ben er wel voor je als er een keer iets niet goed gaat. El Barto. host alleen websites die door El Barto. zijn gebouwd en als El Barto. een website bouwt, dan wil El Barto. deze website wel graag op de eigen servers hosten.

Waarom zo moeilijk?

Ik krijg wel eens de vraag waarom ik daar zo moeilijk over doe. Eigenlijk is het niet moeilijk. Het is mooi doordacht. Ja, ik verdien er geld aan maar ik heb er ook werk aan. Het in de lucht houden en up-to-date houden van een server kost geld en tijd. Deze machines (servers) heb ik overigens ondergebracht bij een groot Nederlands bedrijf dat onderdeel is van KPN. Dus die staan niet onder mijn bureau of in de meterkast.

Daarnaast heeft een website tal van instellingen die wel goed moeten staan, anders komt bijvoorbeeld de e-mail van je contactformulier niet aan.

Tot slot: stel dat je een goedkope hosting afneemt, en op die server draaien 200 websites waarvan er 2 slecht zijn gebouwd, of gehackt, en die 2 websites gaan er met het werkgeheugen vandoor van de server, dan wordt jouw website traag. Dat wil je toch niet?

VIP webhosting

Eigenlijk is mijn webhosting een soort VIP webhosting. Alleen maar eigen websites, geen 200 maar maximaal 50 op een server en dagelijkse volledige back-up van elke website en een volledige back-up van de server. En alle back-ups worden dan weer in de Cloud ‘ergens’ opgeslagen.

Prijzen per jaar

Diverse andere prijzen per jaar

Condities op genoemde prijzen

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.